20% korting op raamdecoratie
20% korting op horren

Raamdecoratie & Horren
sfeer en verkoeling in huis

Nu de zon volop schijnt en de temperaturen oplopen is het fijn om goede raamdecoratie te hebben. Bij Voor Verf & Wonen verzorgen wij raamdecoratie op maat zodat deze perfect past bij jouw interieur en voor jouw ramen. Wij hebben voor ieder wat wils. Plissé-, dupli-, (duo) rol- of vouwgordijnen, maar denk ook aan houten, verticale of horizontale jaloezieën.
Ben je op zoek naar een manier om je woning te beschermen tegen insecten zoals muggen, dan zijn horren ideaal! De muggen blijven buiten en je huis wordt goed geventileerd. Zo kom je de zomer heerlijk koel door.

Kom snel naar de winkel en profiteer t/m 3 juni 2023 van 20% korting op raamdecoratie en horren. Vraag naar de voorwaarden.

Voor iedere woning
een oplossing op maat

Met het warme weer, is het belangrijk om je huis goed te ventileren. Uiteraard wil je dan de insecten buitenshuis houden. Onze horren bieden daar de perfecte oplossing voor.
Iedere woning is uniek. Misschien heeft jouw huis wel smalle ramen, een draai-kiepraam, schuifdeuren of juist schuine ramen. Erg mooi natuurlijk, maar wel een grotere uitdaging voor nieuwe raamdecoratie of horren. Niet bij ons! Wij hebben voor elk raam en voor elke deur een oplossing op maat. Wij adviseren je graag.

We heten je welkom
Bij Color Experience voor Verf & Wonen

Kom eens bij ons kijken, wij hebben raamdecoratie, gordijnen, vloeren, behang, horren en buitenzonwering. Kortom we hebben je veel te bieden om jouw huis van een nieuwe uitstraling te voorzien. We willen je graag helpen met het bedenken van een plan voor jouw interieur. Geheel vrijblijvend. Je zult versteld staan van het eindresultaat.

Mocht je nog vragen hebben of direct met ons in contact willen komen, gebruik dan het onderstaande formulier. Je hoort snel van ons. 

(Kleur)Advies

Als je iets van ons mag verwachten, is dat wij je kunnen vertellen wat de kleur trends zijn en wat kleuren met je doen. Dat komt omdat kleur en sfeer onze passie zijn. Wat wij het liefste doen, is jou meenemen op een ontdekkingsreis langs kleuren.

Meten & monteren

Alle producten bij ons zijn maatwerk. De keuze in producten is groot en wanneer eindelijk die juiste combinatie producten is gevonden, besteld en ontvangen, komen wij die ook graag bij je monteren! Service vinden wij erg belangrijk en daarom helpen wij graag door jouw het werk uit handen te nemen.

Verf

Met vakschilders is ons bedrijf in staat mooi binnen- en buitenschilderwerk te leveren. Naast eenmalige schilderwerken kunnen wij je ook ontzorgen met een meerjarig schildercontract. Voor altijd een perfecte staat van de woning of bedrijf!
Wij zijn thuis in alles voor je huis
Mogen we iets voor je doen?
 
Naam: (verplicht)
Telefoonnummer: (verplicht)
E-mail: (verplicht)
Waar kunnen we je bij helpen?
Color Experience voor Verf & Wonen
Nieuwe Laagzijde 45|1741 GE Schagen
Telefoon 0224-296681|E-mail info@colorexperience.nl
Maandag13.00 - 18.00
Dinsdag09.00 - 18.00
Woensdag09.00 - 18.00
Donderdag09.00 - 18.00
Vrijdag09.00 - 18.00
Zaterdag09.00 - 17.00
Routebeschrijving