11_2019_LP-slider_1920x600

Harde & zachte vloeren
In alle vormen en kleuren

De vloer is een belangrijk onderdeel waar je de rest van je interieur op afstemt. Daarom is de keuze van de soort vloer ook zo essentieel. Kies je voor de natuurlijke look van een houten vloer of geef je de voorkeur aan warm en comfortabel tapijt? Bij ons vind je alle kleurmogelijkheden om met de rest van je inrichting te combineren. Vind je dat combineren zelf nog moeilijk? Kom gerust langs in de winkel voor een interieuradvies. De keuze voor een nieuwe vloer maken we graag wat makkelijker; je profiteert namelijk t/m 21 december 2019 van 20% korting op vloeren. Tot gauw!

Vintage-like
Magisch tapijt

Magisch wat een groot karpet met je interieur kan doen. Het geeft warmte en de perfecte uitstraling, vintage met een rauw randje. Kom binnen, doe je jas en laarzen lekker uit. Ga comfortabel zitten en schenk iets voor jezelf in. Karaktervol en betaalbaar bovendien. De woonstijl Raw Living geeft je interieur direct die stoere industriële uitstraling waar je naar op zoek bent.

Je bent van harte welkom
bij Color Experience voor Verf & Wonen

Wij zijn thuis in alles voor je huis. Naast vloeren vind je nog veel meer moois voor jouw interieur bij ons in de showroom in Schagen. We vertellen graag wat we nog meer voor je kunnen betekenen. Uiteraard geheel vrijblijvend! Het verplicht je tot niets. We helpen je graag met het vinden van een geschikt product voor jouw woonsituatie. We luisteren goed naar jouw specifieke woonwensen en kunnen je een oplossing op maat bieden. Heb je een keuze kunnen maken? Het leggen van je nieuwe vloer verzorgen we graag. Mocht je voor nu nog een vraag hebben of direct met ons in contact willen komen, gebruik dan het onderstaande formulier. 

(Kleur)Advies

Als je iets van ons mag verwachten, is dat wij je kunnen vertellen wat de kleur trends zijn en wat kleuren met je doen. Dat komt omdat kleur en sfeer onze passie zijn. Wat wij het liefste doen, is jou meenemen op een ontdekkingsreis langs kleuren.

Meten & monteren

Alle producten bij ons zijn maatwerk. De keuze in producten is groot en wanneer eindelijk die juiste combinatie producten is gevonden, besteld en ontvangen, komen wij die ook graag bij je monteren! Service vinden wij erg belangrijk en daarom helpen wij graag door jouw het werk uit handen te nemen.

Verf

Met vakschilders is ons bedrijf in staat mooi binnen- en buitenschilderwerk te leveren. Naast eenmalige schilderwerken kunnen wij je ook ontzorgen met een meerjarig schildercontract. Voor altijd een perfecte staat van de woning of bedrijf!
Wij zijn thuis in alles voor je huis
Mogen we iets voor je doen?
 
Naam: (verplicht)
Telefoonnummer: (verplicht)
Email: (verplicht)
Waar kunnen we je bij helpen?
Color Experience voor Verf & Wonen
Nieuwe Laagzijde 45|1741 GE Schagen
Telefoon 0224-296681|E-mail info@colorexperience.nl
Openingstijden
Maandag13.00 - 18.00
Dinsdag09.00 - 18.00
Woensdag09.00 - 18.00
Donderdag09.00 - 18.00
Vrijdag09.00 - 21.00
Zaterdag09.00 - 17.00
Routebeschrijving