08_2020_lp-slider-ppg_1920x600
08_2020_lp-slider-boonstoppel_1920x600-color

Voordelig je woning verven
nu korting op geselecteerde buitenlakken!

Jouw woning van een nieuw likje verf voorzien doe je het liefste voor een langere tijd. Een nieuwe frisse kleur verf die daarbij jouw huis ook beschermd tegen de extreme weersinvloeden van de aankomende jaren. Verf waar je op moet kunnen vertrouwen. Dat begrijpen we heel goed. Daarom werken we alleen samen met de allerbeste leveranciers. Verf die staat voor échte kwaliteit en waar je jaren na aanschaf op kunt blijven vertrouwen. Maar dan wel graag voor een aantrekkelijke prijs. We hebben naar je geluisterd; daarom profiteer je 6 juli t/m 18 juli 2020 van 20% korting op geselecteerde buitenlakken. We vertellen je er graag meer over bij ons in de winkel. Tot snel!

Wanneer alleen het beste
goed genoeg is

Met Alabastine Houtreparatie repareer je duurzaam alle beschadigingen aan houten ondergronden zoals deuren, kozijnen en trappen. Scheuren, grote gaten, afgebroken hoeken en inbraakschade repareer je hiermee eenvoudig zelf. Het allerbeste verfresultaat behaal je alleen met de allerbeste hulpmiddelen. 

 

We verwelkomen je graag
bij Color Experience voor Verf & Wonen

Naast buitenverf, hebben we je nog veel meer te bieden! Ben je benieuwd geworden wat we voor jouw woning kunnen betekenen? Kom naar onze winkel in Schagen om het te bespreken. We helpen je graag met het vinden van een oplossing op maat. Uiteraard geheel vrijblijvend. Het verplicht je tot niets. Wij zijn de interieurspecialist en hebben jou veel te laten zien. Dus kom eens een kijkje nemen en ontdek wat er allemaal mogelijk is met jouw interieur. Je zult versteld staan van het eindresultaat. Mocht je voor nu nog een vraag hebben of direct met ons in contact willen komen, gebruik dan het onderstaande formulier. Je hoort snel van ons. 

(Kleur)Advies

Als je iets van ons mag verwachten, is dat wij je kunnen vertellen wat de kleur trends zijn en wat kleuren met je doen. Dat komt omdat kleur en sfeer onze passie zijn. Wat wij het liefste doen, is jou meenemen op een ontdekkingsreis langs kleuren.

Meten & monteren

Alle producten bij ons zijn maatwerk. De keuze in producten is groot en wanneer eindelijk die juiste combinatie producten is gevonden, besteld en ontvangen, komen wij die ook graag bij je monteren! Service vinden wij erg belangrijk en daarom helpen wij graag door jouw het werk uit handen te nemen.

Verf

Met vakschilders is ons bedrijf in staat mooi binnen- en buitenschilderwerk te leveren. Naast eenmalige schilderwerken kunnen wij je ook ontzorgen met een meerjarig schildercontract. Voor altijd een perfecte staat van de woning of bedrijf!
Wij zijn thuis in alles voor je huis
Mogen we iets voor je doen?
 
Naam: (verplicht)
Telefoonnummer: (verplicht)
Email: (verplicht)
Waar kunnen we je bij helpen?
Color Experience voor Verf & Wonen
Nieuwe Laagzijde 45|1741 GE Schagen
Telefoon 0224-296681|E-mail info@colorexperience.nl
Maandag13.00 - 18.00
Dinsdag09.00 - 18.00
Woensdag09.00 - 18.00
Donderdag09.00 - 18.00
Vrijdag09.00 - 20.30
Zaterdag09.00 - 17.00
Routebeschrijving