08_2022_LP-slider_1920x600

GEEF JE HUIS EEN METAMORFOSE
MET EEN PRACHTIGE NIEUWE VLOER

De vloer is het hart van je huis. Een goede vloer gaat jarenlang mee en zorgt meteen voor een hele nieuwe look. Kies voor een vloer van het juiste materiaal die past bij jouw woonwensen. Denk bijvoorbeeld eens aan een PVC vloer en leg hem diagonaal, visgraat of in een ‘Hongaarse Punt’.

Wil je graag de warme uitstraling van tapijt? Ook een trendy karpet geeft een eigentijdse look. Of toch liever het gemak van laminaat? Wij van Voor Verf & Wonen helpen je graag verder met ons ruime assortiment bij het vinden van jouw droomvloer. Je profiteert t/m 25 juni 2022 van 20% korting op vloeren.

Zien we je snel bij ons in de winkel?

VOOR IEDERE WONING
EEN OPLOSSING OP MAAT

Ben je inmiddels voorzien van de prachtige vloeren van Voor Verf & Wonen? Besteed dan meteen aandacht aan de rest van je interieur! Naast degelijke vloeren hebben we ook een breed assortiment aan raamdecoratie, behang en overige decoratie voor je huis.

We heten je welkom
Bij Color Experience voor Verf & Wonen

We hebben je nog veel meer te bieden. We helpen je graag met het vinden van een oplossing op maat voor jouw volledige interieur. Uiteraard geheel vrijblijvend. Het verplicht je tot niets. Wij zijn de interieurspecialist en hebben jou veel te laten zien. Dus neem contact met ons op voor een afspraak en ontdek wat er allemaal mogelijk is met jouw interieur. Je zult versteld staan van het eindresultaat. Mocht je voor nu nog een vraag hebben of direct met ons in contact willen komen, gebruik dan het onderstaande formulier. Je hoort snel van ons. 

(Kleur)Advies

Als je iets van ons mag verwachten, is dat wij je kunnen vertellen wat de kleur trends zijn en wat kleuren met je doen. Dat komt omdat kleur en sfeer onze passie zijn. Wat wij het liefste doen, is jou meenemen op een ontdekkingsreis langs kleuren.

Meten & monteren

Alle producten bij ons zijn maatwerk. De keuze in producten is groot en wanneer eindelijk die juiste combinatie producten is gevonden, besteld en ontvangen, komen wij die ook graag bij je monteren! Service vinden wij erg belangrijk en daarom helpen wij graag door jouw het werk uit handen te nemen.

Verf

Met vakschilders is ons bedrijf in staat mooi binnen- en buitenschilderwerk te leveren. Naast eenmalige schilderwerken kunnen wij je ook ontzorgen met een meerjarig schildercontract. Voor altijd een perfecte staat van de woning of bedrijf!
Wij zijn thuis in alles voor je huis
Mogen we iets voor je doen?
 
Naam: (verplicht)
Telefoonnummer: (verplicht)
E-mail: (verplicht)
Waar kunnen we je bij helpen?
Color Experience voor Verf & Wonen
Nieuwe Laagzijde 45|1741 GE Schagen
Telefoon 0224-296681|E-mail info@colorexperience.nl
Maandag13.00 - 18.00
Dinsdag09.00 - 18.00
Woensdag09.00 - 18.00
Donderdag09.00 - 18.00
Vrijdag09.00 - 20.30
Zaterdag09.00 - 17.00
Vrijdag 1 december vanaf 16.00 uur gesloten. Zaterdag 24 december de gehele dag gesloten en zaterdag 31 december de gehele dag gesloten.
Routebeschrijving