05_2019_LP-slider-ppg20_1920x600.jpg

VOORDELIG JE WONING VERVEN
NU KORTING op Geselecteerde buitenlakken!

Jouw woning van een nieuw likje verf voorzien doe je het liefste voor een langere tijd. Een nieuwe frisse kleur verf die daarbij jouw huis ook beschermd tegen de extreme weersinvloeden van de aankomende jaren. Dat begrijpen we heel goed. Daarom werken we alleen samen met de allerbeste verfleveranciers. Verf die staat voor échte kwaliteit en waar je  jaren na aanschaf op kunt blijven vertrouwen. Maar dan wel graag voor een aantrekkelijke prijs. We hebben naar je geluisterd; daarom profiteer je 6 t/m 18 mei 2019 van 20% korting op geselecteerde buitenlakken. We vertellen je er graag meer over in de winkel. Tot snel! 

VERFTIP:
Het belang van schuren

Schuren, normaal gesproken een bezigheid waar de meeste mensen niet voor de lol aan zullen beginnen. Helaas is het opschuren van de ondergrond voordat je gaat schilderen wel heel erg belangrijk. Het zorgt er namelijk voor dat de verf beter hecht en je een beter eindresultaat zult behalen. Wanneer je de ondergrond niet of te weinig schuurt, zal het oppervlak te glad zijn voor met name lakverf. De verf zal dan niet blijven pakken en naar beneden gaan zakken.

De Beste buitenlakken
Vind je bij Color Experience voor Verf & Wonen

Ben je er nog niet helemaal uit welke buitenlak jouw woning het beste zou kunnen gebruiken? Kom naar onze winkel in Schagen om het te bespreken. We helpen je graag met het vinden van een oplossing op maat. Uiteraard geheel vrijblijvend! Het verplicht je tot niets. Het belangrijkste is dat jij het verfproduct vindt wat het beste aansluit bij jouw specifieke woonsituatie. Nieuw schilderwerk wat er fantastisch uitziet maar ook een goede bescherming biedt aan je woning.

Mocht je een vraag hebben of direct met ons in contact willen komen, gebruik dan het onderstaande formulier. Tot gauw?

(Kleur)Advies

Als je iets van ons mag verwachten, is dat wij je kunnen vertellen wat de kleur trends zijn en wat kleuren met je doen. Dat komt omdat kleur en sfeer onze passie zijn. Wat wij het liefste doen, is jou meenemen op een ontdekkingsreis langs kleuren.

Meten & monteren

Alle producten bij ons zijn maatwerk. De keuze in producten is groot en wanneer eindelijk die juiste combinatie producten is gevonden, besteld en ontvangen, komen wij die ook graag bij je monteren! Service vinden wij erg belangrijk en daarom helpen wij graag door jouw het werk uit handen te nemen.

Verf

Met vakschilders is ons bedrijf in staat mooi binnen- en buitenschilderwerk te leveren. Naast eenmalige schilderwerken kunnen wij je ook ontzorgen met een meerjarig schildercontract. Voor altijd een perfecte staat van de woning of bedrijf!
Wij zijn thuis in alles voor je huis
Mogen we iets voor je doen?
 
Naam: (verplicht)
Telefoonnummer: (verplicht)
Email: (verplicht)
Waar kunnen we je bij helpen?
Color Experience voor Verf & Wonen
Nieuwe Laagzijde 45|1741 GE Schagen
Telefoon 0224-296681|E-mail info@colorexperience.nl
Openingstijden
Maandag 13.00 - 18.00
Dinsdag 09.00 - 18.00
Woensdag 09.00 - 18.00
Donderdag 09.00 - 18.00
Vrijdag 09.00 - 21.00
Zaterdag 09.00 - 17.00
Routebeschrijving