08_2024_Slider_1920x450

20% KORTING OP VLOEREN

 

Vraag naar de voorwaarden

EEN MOOIE NIEUWE BASIS
VOOR JOUW INTERIEUR

Een nieuwe vloer vormt vaak de basis van je interieur. Kies je voor een donkere vloer, dan neigt de rest van het interieur vaak naar lichtere tinten. Het is een bepalende factor voor de uitstraling van je woning. Bij Voor Verf & Wonen zijn we gespecialiseerd in vloeren en kennen we als geen ander de mogelijkheden. Daarom kunnen we je perfect adviseren bij het kiezen van jouw nieuwe vloer. Of je nu de uitstekende isolatie van tapijt prefereert, het gemak van een PVC-vloer zoekt, of een mooi karpet als sfeervol accent wilt toevoegen, wij staan klaar om je te helpen jouw droomvloer te vinden. Breng een bezoek aan onze winkel en profiteer van 20% korting op vloeren van 10 t/m 22 juni 2024. Informeer naar de voorwaarden.

ONZE SPECIALISTEN ZORGEN 
VOOR EEN PERFECT GELEGDE VLOER

Een nieuwe vloer geeft een totaal nieuwe uitstraling aan jouw interieur. Maar het leggen ervan kan een ontmoedigende taak zijn waar je liever niet aan begint. Geen zorgen! Wij nemen graag het legwerk van je over. Onze experts bij Voor Verf & Wonen hebben jarenlange ervaring en zorgen ervoor dat het leggen van jouw vloer uiterst deskundig gebeurt. Zo kun jij straks zorgeloos genieten van je nieuwe aanwinst, wetende dat het werk in goede handen is.

We heten je welkom
Bij Color Experience voor Verf & Wonen

Kom eens bij ons kijken, wij hebben raamdecoratie, gordijnen, vloeren, behang, horren en buitenzonwering. Kortom we hebben je veel te bieden om jouw huis van een nieuwe uitstraling te voorzien. We willen je graag helpen met het bedenken van een plan voor jouw interieur. Geheel vrijblijvend. Je zult versteld staan van het eindresultaat.

Mocht je nog vragen hebben of direct met ons in contact willen komen, gebruik dan het onderstaande formulier. Je hoort snel van ons. 

(Kleur)Advies

Als je iets van ons mag verwachten, is dat wij je kunnen vertellen wat de kleur trends zijn en wat kleuren met je doen. Dat komt omdat kleur en sfeer onze passie zijn. Wat wij het liefste doen, is jou meenemen op een ontdekkingsreis langs kleuren.

Meten & monteren

Alle producten bij ons zijn maatwerk. De keuze in producten is groot en wanneer eindelijk die juiste combinatie producten is gevonden, besteld en ontvangen, komen wij die ook graag bij je monteren! Service vinden wij erg belangrijk en daarom helpen wij graag door jouw het werk uit handen te nemen.

Verf

Met vakschilders is ons bedrijf in staat mooi binnen- en buitenschilderwerk te leveren. Naast eenmalige schilderwerken kunnen wij je ook ontzorgen met een meerjarig schildercontract. Voor altijd een perfecte staat van de woning of bedrijf!
Wij zijn thuis in alles voor je huis
Mogen we iets voor je doen?
 
Naam: (verplicht)
Telefoonnummer: (verplicht)
E-mail: (verplicht)
Waar kunnen we je bij helpen?